No, Grzesiu, ładnie.
Fotka troche nie ostra. Popracuj nad tym. Rób zdjęcia, i co każde zdjęcie przesuwaj troche wyciąg, aż trafisz.
Poza tym, jeśli seeing był kiepski, to nawet genialna ostrość nic nie pomoże :/
Gratuluje, i oby tak dalej!
Samoloty na wysokościach przelotowych - SIERPIEŃ 2007
Ale nie oryginalnym wyciągiem od chińczyka chodzi jak i skacze jak .....michalw pisze:No, Grzesiu, ładnie.
Fotka troche nie ostra. Popracuj nad tym. Rób zdjęcia, i co każde zdjęcie przesuwaj troche wyciąg, aż trafisz.
Poza tym, jeśli seeing był kiepski, to nawet genialna ostrość nic nie pomoże :/
Gratuluje, i oby tak dalej!
Taka maÂła lupka 12"
To fakt, ruch dzisiaj kiepski. Specjalnie pojechałem na działkę 15km od Radomia, żeby ładnie Etihady sfocić i co? Żaden nie leciał Jedyne co latało wokoło, to komary....
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Gratuluję, bardzo wysokich zdobyczy ,
U mnie wczoraj, choć pogoda była dobra - z braku czasu tylko 3 fotki.
Dzięki Grztusowi udało mi się złapać Pegasusa i Qatara. Poztaram się wrzucić fotki po południu.
U mnie wczoraj, choć pogoda była dobra - z braku czasu tylko 3 fotki.
Dzięki Grztusowi udało mi się złapać Pegasusa i Qatara. Poztaram się wrzucić fotki po południu.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2007, 08:42 przez Lotar, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam.
Nikon D50 + Rubinar 1000
Nikon D50 + Rubinar 1000
Witam Wszystkich wczoraj po małej przerwie spowodowanej pogodą mały popołudniowy spotting razem z Basią78 , tradycyjnie w rejonie skrzyżowania Letki Babko z UL984 i choć chęci miałem ogromne to "mleko" na niebie nieco utrudniało mi zabawę jedyny pożytek z moich starań to czasy przelotów, które można dopasować do super fotek Big Boy Skaviego
17:07 Korean, Letki Babko
17:12 Austrian, Letki Babko
17:19 LTU? UL984->W
17:53 Thai, UL984->W
18:12 UPS, UL984->W
pozdrawiam Maciej
17:07 Korean, Letki Babko
17:12 Austrian, Letki Babko
17:19 LTU? UL984->W
17:53 Thai, UL984->W
18:12 UPS, UL984->W
pozdrawiam Maciej
To jest Windjet A320 http://www.airliners.net/open.file/1240780/M/KF pisze: 17-38-2-rasog-lenov 11 sierpnia ?
[url=http://images24.fotosik.pl/58/1d407dc19c0bc7c4.jpg]Obrazek[/URL]