Eee tam nie jest tak żle na tym UL984.
Jak tylko obfocę samolot to daje sygnał do Kilerka a potem do Rasoga. W drugą stronę też działa.
SWO - chyba już czas na jakiś system ogólnopolski-może CHAT?
Gryni, po stronie zachodniej UL984 jest więcej luzu
, natomiast ze wschodniej strony to już mam spory problem (skrót LENOV-ARDAG, UN133), bo często sie zdarza tak, że w jednym momencie mam 3-4 samoloty na różnych drogach
Na UL984 jak coś leci to muszę dawać znacznie wcześniej cynki do KF i Bartka. Podobna sytuacja jest u mnie na skrócie LENOV-ARDAG, tzn. jak nie puszcze cynka MatiX'owi zanim ten doleci do mnie do zenitu, to mogę sobie już odpuścić dawanie tego sygnała, bo samolot już jest w zenicie i MatiX'a, a nie ukrywam że czasami zbyt puźno zobaczę maszynę na tym skrócie i wtedy muszę podjąć decyzje, czy focić, czy dać cynka 

Co do dawania dzwonków to nie ma problemu.
Mam tylko numer do Kilerka i Rasoga ale jeśli ktoś chce dostawać dzwonki odemnie to proszę bardzo
. Mój numer to 502 086 295. Mam na myśli oczywiście UL984, bo mieszkam najbardziej na zach na tej drodze, więc mam czas żeby powiadomić wszystkich zainteresowanych.
KF dawaj sygnał do mnie i dzwonki masz jak w banku. Będziesz nastepny w "rodzinie"
Pozdrawiam.
Mam tylko numer do Kilerka i Rasoga ale jeśli ktoś chce dostawać dzwonki odemnie to proszę bardzo

KF dawaj sygnał do mnie i dzwonki masz jak w banku. Będziesz nastepny w "rodzinie"

Pozdrawiam.
ZRT460/457M
OK !!! Oczywiście z tą mafią to żart 
Ale poważnie to warto pomyśleć nad tematem - zawsze może coś komuś wpadnie genialnego.
Na razie skłaniam się do propozycji Gawrona - karta hejah i jakaś stara nokia .
To może mieć kilaka zalet . Raczej jak jadę gdzieś w teren to łatwo jakąś nową komórkę załatwić pod presją czasu - a stara - pal ją diabli.
Pozdrawiam
KF

Ale poważnie to warto pomyśleć nad tematem - zawsze może coś komuś wpadnie genialnego.
Na razie skłaniam się do propozycji Gawrona - karta hejah i jakaś stara nokia .
To może mieć kilaka zalet . Raczej jak jadę gdzieś w teren to łatwo jakąś nową komórkę załatwić pod presją czasu - a stara - pal ją diabli.
Pozdrawiam
KF
Taka maÂła lupka 12"
i ok 6 minut na przygotowanie "pralki"Gryni pisze:KF dawaj sygnał do mnie i dzwonki masz jak w banku.