Dziękuję Wam wszystkim, dowiedziałem się właśnie teraz
Opłacało się nie spać po nocach (fotka wykonana około 0:45 w nocy z 29 na 30 sierpnia).
Na zdjęciu B-747 Thai na wschód UL980, rega nie pamiętam, to było chyba HS-TGL (albo P), gdzieś miałem zapisane z acarsa, ale nie mogę znaleźć...
Gratuluję serdecznie wszystkim laureatom, mi osobiście przypadło do gustu zdjęcie z latawcem - pomysł i wykonanie (głębia ostrości) rewelacyjne!
Konkurs fotograficzny Skrzydlatej Polski
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Gratulujemy Grzegorzu
gratulacje dla zwycięzców... nie tylko dla Grześka, ale również dla Piotrka za Hind'y (uwielbiam takie zdjęcia). Dla zdobywcy trzeciego miejsca gratki za dobry pomysł.
- meteo_expert
- Kontakt:
Grzesiu (nie umując innym photographerom) jest zdecydowanym faworytem w każdym konkursie foto.
Jeszcze raz wielkie gratulacje !!!!!
Jeszcze raz wielkie gratulacje !!!!!
Dzisiaj dopiero się dowiedziałem. Gratulacje Grzesiu.
Dla niewtajemniczonych dodam, iż było to drugie z wysłanych przeze mnie zdjęć konkursowych.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
No i może mało pisze na tym forum, ale również gratuluję Grześkowi zdjęcia. Nagroda tu nie gra zbytnio roli, najważniejsze są dwie rzeczy: praca i autor. Kiedyś czytałem jak się starałeś o nocną fotkę RNAV. Na pewno wiecie, jak trudno jest to zrobić zwłaszcza nocą na tle księżyca!! Zdjęcie fantastyczne, i nie ma co tu dużo do mówienia: zdjęcie mówi wiele o autorze. Czyli same wspaniałe rzeczy.
Pozdrawiam serdecznie, i jeszcze arz gratuluję!
Pozdrawiam serdecznie, i jeszcze arz gratuluję!