Konkurs fotograficzny Skrzydlatej Polski
Aby zwieńczyć dzieła, zdjęcie znalazło swoje miejsce w galerii jetphotos.net.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
- meteo_expert
- Kontakt:
Ja powiem tak - słyszałem, wiedziałem, że Grzesiu nie spał po nocach czatując na samolocik na tarczy księżyca, po czym wykorzystywał każdą wolną chwilę by do zdjątko dopracować - podobnie jak wiele innych zdjęc dorpacowywał dniami i nocami, focił w mrozie i w upale....
Podziwiam Cię, podobnie jak wszystkich innych spotterów RNAV, wiem jak smakuje ta pasja ponieważ mialem sprżecik, co prawda nie drogi ale miałem i tez wstawałem w lecie o 4 rano by sfocić KLM czy Malezyjkę. Z uęsknieniem wypatruje finansowego światełka w tunelu i... wrócę.
GRATULACJE DLA CIEBIE I DLA WSZYSTKICH SPOTTERÓW RNAV
Podziwiam Cię, podobnie jak wszystkich innych spotterów RNAV, wiem jak smakuje ta pasja ponieważ mialem sprżecik, co prawda nie drogi ale miałem i tez wstawałem w lecie o 4 rano by sfocić KLM czy Malezyjkę. Z uęsknieniem wypatruje finansowego światełka w tunelu i... wrócę.
GRATULACJE DLA CIEBIE I DLA WSZYSTKICH SPOTTERÓW RNAV
Witam
Gratuluję Gzesiek ! Jest to przykład jak odpowiednio wykorzystać swój talent i ciężką pracą, wyrzeczeniami można coś osiagnąć. Takich ludzi trzeba doceniać. Grzesiu wg wiele osób może brać z Ciebie przykład w wielu aspektach. Życzę Ci sukcesów i powodzenia w życiu codziennym.
Pozdrowienia
Gratuluję Gzesiek ! Jest to przykład jak odpowiednio wykorzystać swój talent i ciężką pracą, wyrzeczeniami można coś osiagnąć. Takich ludzi trzeba doceniać. Grzesiu wg wiele osób może brać z Ciebie przykład w wielu aspektach. Życzę Ci sukcesów i powodzenia w życiu codziennym.
Pozdrowienia
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !