Słuchajcie może sie poznajdujemy na portalu nasza-klasa.pl wiem, że wielu RNAVowców ma tam swoje profile ;)
Pozdrawiam
nasza-klasa
- meteo_expert
- Kontakt:
Kiedyś próbowałam się na toto zarejestrować, ale prędkość, z jaką działają ichniejsze serwery, i częstotliwość, z jaką się wieszają skutecznie mnie zniechęciła
Z podobnych portali, od dłuższego czasu jestem wierną użytkowniczką MySpace
Canon EOS 400D + MTO 11CA 1000/10
Oj, potwierdzam: nasza-klasa działa tragicznie wolno, choć mam tam konto .Ania pisze:Kiedyś próbowałam się na toto zarejestrować, ale prędkość, z jaką działają ichniejsze serwery, i częstotliwość, z jaką się wieszają skutecznie mnie zniechęciła
Ale Facebook i tak lepszy
Nie podalam swojego nazwiska : Marta Hańska
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2008, 19:58 przez Marta, łącznie zmieniany 1 raz.
Ha! Miałam to szczęście, że rejestrowałam się krótko po tym jak strona ruszyła. Obecne problemy z serwerami doprowadzają mnie do szewskiej pasji. Ale dzielnie się trzymam.
Meteo jakbym nie znała Twojego nazwiska to nie wpadłabym na pomysł szukania spotterów na naszej-klasie.
Meteo jakbym nie znała Twojego nazwiska to nie wpadłabym na pomysł szukania spotterów na naszej-klasie.
Pozdrawiam, Karolina.
- meteo_expert
- Kontakt:
a co ma moje nazwisko do wpadania na pomysł szukania spotterów...Grzesiu...mółbyś zaakceptować moje zaproszenie :D