meteo a od czego jestes expert -em - rozgoń to świństwo
a jednak wczoraj Atlas upolowany - tylko nie nad Lublinem
Samoloty na wysokościach przelotowych - STYCZEŃ 2008
- meteo_expert
- Kontakt:
no chciałym...huham i dmucham i...narazie co najwyżej pojedyncze przejasnienie ;/;/
Witam,
Czy ktoś widział dzisiaj ok godz. 8:37 po UN133 Antka 124 Rsłan Polet Flight lecącego na N Pech chciał że dziś musiałem dłużej zostać w pracy i widziałem go przez szyby busa wracając do domu Myślałem że sie załamie.... zrobiłem mu tylko taką pożegnalną fotkę telefonem Wieczorem wrzucę ją jako dokumentacja, chociaż i tak nic nie będzie na niej widać
Czy ktoś widział dzisiaj ok godz. 8:37 po UN133 Antka 124 Rsłan Polet Flight lecącego na N Pech chciał że dziś musiałem dłużej zostać w pracy i widziałem go przez szyby busa wracając do domu Myślałem że sie załamie.... zrobiłem mu tylko taką pożegnalną fotkę telefonem Wieczorem wrzucę ją jako dokumentacja, chociaż i tak nic nie będzie na niej widać
- meteo_expert
- Kontakt:
Wiem dzięki za smska...właśnie jest w miare pogodnie więc obiektyw 432mm skierowany na Przelotówki...Aha tak na szybko, mam RAW 10 MPX...lepiej robić w RAW czy Jpg,Jpeg?
Marcin napisz mi smskiem nr swojego phona
Marcin napisz mi smskiem nr swojego phona
Witam
Pozdrawiam
E tam leci macierzystą trasąAceKarol pisze:No to jak na złość dzisiaj leci po UL980Marcin76 pisze:
KLMa 871 (dziś deczko opóźnionego) możemy chyba wpisać już na stałe do rozkładu na trasie LASIS-DIBED Obrazek
Pozdrawiam
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !
to on :)