Witam
Gawron jeszcze w sobotę gadaliśmy i Ci pisałem, że aby do szczęścia brakuje Wunalki i czegoś dużego na UM860 I co ?
p.s Jutro nadrobię zaległości bo mam transferek słaby.
Megbczyk u mnie ten BA i PS leciały odwrotnie znaczy się kto inny był na czele Ale piękny momentr trafiłeś w smudze.
Ładne fotki
DarekRz nice to see you :->
KF jak AF brawo
Rasog Hela kolorowa jak akwarela i żółtek jak kaczorek. Ta mijanka tak dobra jak zapiekanka
Nie no daliście dziś ostro
Pozdrawiam
Samoloty na wysokościach przelotowych - STYCZEŃ 2008
Wrzucę tylko dwie... reszta idzie do kosza.... ehh szkoda gadać
PS. A rano znowu mi uciekł Rusłan po UN 133
PS. A rano znowu mi uciekł Rusłan po UN 133
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2008, 20:40 przez Kilerek, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak to są dobre fotki to ja nie wiem...
Jeszcze jedna mi sie zawieruszyła, to ona:
Mam telepa rozkolimowanego i nie idzie go skolimować poprawnie... wydaje mi sie że jest coś nie tak z lustrem
Mam telepa rozkolimowanego i nie idzie go skolimować poprawnie... wydaje mi sie że jest coś nie tak z lustrem
Tylko go nie stłucz bo to oznacza 7 lat pochmurnego nieba...G@wron pisze:Mam telepa rozkolimowanego i nie idzie go skolimować poprawnie... wydaje mi sie że jest coś nie tak z lustrem
Pozdrawiam, Łukasz.
Tłukł go nie będę tylko wyleci przez okno... będzie leciał lotem koszącym
Nie od razu Rzym (Kraków ) zbudowano!Kilerek pisze:Tłukł go nie będę tylko wyleci przez okno... będzie leciał lotem koszącym
Może nie jestem specem od fotografii, ale wydaje mi się, że WSZYSTKO jest kwestią wprawy! Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć! Trochę zapału, cierpliwości, a przede wszystkim - PRACY i efekty same przyjdą!
Cała frajda tkwi w dążeniu do perfekcji, podnoszeniu sobie poprzeczki i obserwowaniu swoich postępów, nie?
Zresztą bądźmy obiektywni, Twoje fotki na prawdę sa fajne!!
Sorry za OT, ale... musiałam
Canon EOS 400D + MTO 11CA 1000/10
Zdjęcia z dzisiejszego dnia:
SAS | A340 | SAS 962 | UM860 | NW
SQ | B777 | SQ 323 | UL980 | E
Wunala B747 | QF 32 | UL980 | E
niestety był za daleko
LOT | Embraer | chyba z Odessy do WAW | UL980 | W
Qatar ten sam co u G@wrona
i
Pozdrawiam
edit: