Dzięki karol_n1 - nie będzie mnie męczył ten Vim ,
a co do tego Cook-a - to pierwszy raz go widzę - jeszcze raz dzięki
Kilerek B747 Cargolux paluszki lizać
Samoloty na wysokościach przelotowych - MARZEC 2008
Kilerek, muszę to napisać: Twój Cargolux rozdziawił mi gębę i tak zostało. Muszę się dzisiaj obejść bez kolacji.
To jedne z najlepszych fot spotterskich jakie w życiu widziałem, szególnie ostatnie dwie.
Kłaniam się nisko...
Dzięki za miłe słowa No tak jakoś sie udało ustrzelić
To jeszcze fotka z 7 Marca z godziny 9:22, niestety tylko ze zwykłego obiektywu
PADKA-TEPNA - B747 Air France
Wielkie dzięki Soko
Pozdrawiam.
To jeszcze fotka z 7 Marca z godziny 9:22, niestety tylko ze zwykłego obiektywu
PADKA-TEPNA - B747 Air France
Wielkie dzięki Soko
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 23:45 przez Kilerek, łącznie zmieniany 1 raz.
Noooo Kiler!
Mam nadzieję że pamiętasz kto powiedział że będziesz jeszcze syncie całował w wyciąg .
Lukając na fotki i biorąc pod uwagę ,że dziś dzień kobiet – to powinieneś ją pocałować w tubus – już tam gdzie słońce nie dochodzi bo dała z siebie wiele .
Jedna uwaga – podkręć trochę monitor – bo ciut ciemnawo przy obrabianiu .
To tak żeby było wiadomo „o co loto”.
Przy okazji donoszę że dwie nowe synty waśnie poszły ode mnie do nowych właścicieli .
All pod UL984 . Nowi właściciele mam nadzieję że się szybko ujawnią hehe
Oj będzie się działo , będzie !
Pozdrawiam
KF
Mam nadzieję że pamiętasz kto powiedział że będziesz jeszcze syncie całował w wyciąg .
Lukając na fotki i biorąc pod uwagę ,że dziś dzień kobiet – to powinieneś ją pocałować w tubus – już tam gdzie słońce nie dochodzi bo dała z siebie wiele .
Jedna uwaga – podkręć trochę monitor – bo ciut ciemnawo przy obrabianiu .
To tak żeby było wiadomo „o co loto”.
Przy okazji donoszę że dwie nowe synty waśnie poszły ode mnie do nowych właścicieli .
All pod UL984 . Nowi właściciele mam nadzieję że się szybko ujawnią hehe
Oj będzie się działo , będzie !
Pozdrawiam
KF
Taka maÂła lupka 12"
Hehe, oj będzie sie działo. Może by tak założyć klub "pralek"
KF, ja ładuje fotki w dużym rozmiarze... min. 1024pix, mniejsze mnie nie interesują Obiecuje że postaram sie popracować nad lepszą jakością, HEHE
KF, ja ładuje fotki w dużym rozmiarze... min. 1024pix, mniejsze mnie nie interesują Obiecuje że postaram sie popracować nad lepszą jakością, HEHE
Nie ma potrzeby, są wyśmienite. Między innymi to światło sprawiło, że zrobiły na mnie takie wrażenie.Kilerek pisze:postaram sie popracować nad lepszą jakością
Po sztucznym rozjaśnieniu straciłyby cały klimat.
UL980 E 772:
reszte dam jutro :)
reszte dam jutro :)
Hehe !
Sorry Kilerek !
To moja wina ! Się człowiek nie zna i gada głupoty !
To mam tyko jedną prośbę – do czasu do czasu jak zaspokoisz tych co lubią "ciemnotę"
daj z jedną fotkę „sztucznie rozjaśnioną” (choć cokolwiek to znaczy - nie za bardzo wiem jak się sztucznie rozjaśnia ).
Po prostu dla mnie na tej jednej fotce wyrównaj kontrast, zmniejsz korekcje gamma ,
a z nasyceniem kolorów to zrób co chcesz
Pozdrawiam
KF
Ps
Mgebczyk! toś dowalił do ogniska na maxa ! Dla mnie bomba!
Sorry Kilerek !
To moja wina ! Się człowiek nie zna i gada głupoty !
To mam tyko jedną prośbę – do czasu do czasu jak zaspokoisz tych co lubią "ciemnotę"
daj z jedną fotkę „sztucznie rozjaśnioną” (choć cokolwiek to znaczy - nie za bardzo wiem jak się sztucznie rozjaśnia ).
Po prostu dla mnie na tej jednej fotce wyrównaj kontrast, zmniejsz korekcje gamma ,
a z nasyceniem kolorów to zrób co chcesz
Pozdrawiam
KF
Ps
Mgebczyk! toś dowalił do ogniska na maxa ! Dla mnie bomba!
Taka maÂła lupka 12"
O ile mnie pamięć nie myli podobnie leciała maszyna Air Berlin.Gryni pisze:To skrót KELEL-GOVEN. W piątek widziałem dwa SunExpress-y do Berlina tamtędy lecące.
Bardzo wyraźnie zameldowała sie na KELEL, by później poprosić o lot ku GOVEN
Dodawanie winglecików do B737 Ukraine International to taka ostatnio modna świecka tradycja:)
Autorom zdjęć z ostatnich trzech podstron forum- gratuluję