Piękne foty Grzegorz Jak dla mnie rewelacja
Na południu ciągle chmury i burze od 2 dni
Pozdrawiam.
Samoloty na wysokościach przelotowych - MAJ 2008
Witam
Dzisiaj lot SIA317 obsługiwał A388 9V-SKD. Co ciekawe nadleciał z okolic Warszawy i "szedł" po UN191 !!!.....robiac przy tym niezwykle widowiskowe zwroty . Taki kierunek zapewne zwiazany był z nadchodzącą burzą z południa . Zdjęć brak gdyż "skakał" od chmury do chmury
pozdrawiam
Dzisiaj lot SIA317 obsługiwał A388 9V-SKD. Co ciekawe nadleciał z okolic Warszawy i "szedł" po UN191 !!!.....robiac przy tym niezwykle widowiskowe zwroty . Taki kierunek zapewne zwiazany był z nadchodzącą burzą z południa . Zdjęć brak gdyż "skakał" od chmury do chmury
pozdrawiam
Kronos BP 26x70 , Garrett 30x100 ,Nikon Sportstar 8x25 EX
No działo się, i nadal się dzieje. Turkmen przeleciał nad Warszawą. Malaysia poszła nad Dęblinem po czym skręciła nad Radom i dalej Piotrków Tryb. (chyba dostała direct TRZ). Szkoda że radar Butika stanął, były by fajne szlaczki na nim
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
"widziałem" ten lot SIA317, początkowo na zachodzie szedł po UL980 następnie skręcił na WAW. Tego dnia /niedziala/ generalnie dużo sie działo:)Darek Rz pisze:Witam
pozdrawiam
Yukon 20-50x + Canon A620
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UL980 w zenicie + wszystko co wokół CZE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UL980 w zenicie + wszystko co wokół CZE
No w końcu coś przed mym oknem się dzieje - tak tylko poglądowo zapodaję;)
no i na samym końcu mój zakład pracy na przelocie
no i na samym końcu mój zakład pracy na przelocie
heh za ciemno juz było na air chine ale tak za miesiąc