Tak wiem o co Ci chodzi... chwilowo mam nawał zaliczeń na studiach (ta sesja ), ale postaram się to mieć na uwadze. Najlepiej odezwij sie do mnie w piątek wieczorem to się rozglądne za tym.kosmitek pisze:Mam orbitrona, nie znalazłem tam takiej funkcji. Nie chodzi mi o aktualne położenie stacji nad ziemią tylko to jak będzie wyglądać gdy będzie przelatywać nad polską (czyli to co fotografujemy ale w wersji komputerowej i z wyprzedzeniem).
Obiekty kosmiczne nad Polską :-)
- vader
- Administrator
- Obserwuję: niebo :)
- Kontakt:
Ładnie Warpal, naprawdę ładnie
A dziś dwa niemal identyczne pod względem jasności przeloty, i jaśniej już chyba nie może być -4.6 magnitudo
Pierwszy przelot (dla Radomia) kulminacja o 23:46, niemal w zenicie (85st nad poł. horyzontem), drugi przelot o 1:17 (jedna orbita później), kulminacja identycznie!
A dziś dwa niemal identyczne pod względem jasności przeloty, i jaśniej już chyba nie może być -4.6 magnitudo
Pierwszy przelot (dla Radomia) kulminacja o 23:46, niemal w zenicie (85st nad poł. horyzontem), drugi przelot o 1:17 (jedna orbita później), kulminacja identycznie!
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
warpal, piękna sztuka...
Dzisiejszy przelot prawie po UL980... dostali direct to ustil i ładnie pożegnali się z polską kontrolą
1/500 i 1/400
1:18, drugi przelot ISS
1/640
Dzisiejszy przelot prawie po UL980... dostali direct to ustil i ładnie pożegnali się z polską kontrolą
1/500 i 1/400
1:18, drugi przelot ISS
1/640
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2008, 10:09 przez G@wron, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam, Łukasz.