Witam
zdjęcie bardzo nie udane z racji tego, że mieszkam zbyt daleko od jego przelotu i za bardzo nie znam się na robieniu zdjęć. Tylko dokumentacyjnie. Mam nadzieje że innym sie powiodło.
Samoloty na wysokościach przelotowych - LIPIEC 2008
No gratulacje. Złapałeś pierwszego Emirata A388Marq pisze:Witam
zdjęcie bardzo nie udane z racji tego, że mieszkam zbyt daleko od jego przelotu i za bardzo nie znam się na robieniu zdjęć. Tylko dokumentacyjnie. Mam nadzieje że innym sie powiodło.
Obrazek
1000
Pozdrawiam Dawid.
Pozdrawiam Dawid.
Witam
mam małe pytanie: Jet Airways 119 LHR-BOM to jest ten sam lot co kiedyś latał na A340-300? I od kiedy lata on na UL980 na B773, bo teraz zobaczyłem go na radarze, a na żywo jeszcze go nie widziałem.
mam małe pytanie: Jet Airways 119 LHR-BOM to jest ten sam lot co kiedyś latał na A340-300? I od kiedy lata on na UL980 na B773, bo teraz zobaczyłem go na radarze, a na żywo jeszcze go nie widziałem.
UL980, UL735, UL979, UP31, UT710, UL867, UT708, UZ71
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Ale na UL980? Bo jak pisałem widze go tu pierwszy raz na tym kierunku i na tym samolocie. Bo w godzinach popołudniowych to normalne ze lecą po trzy. Ale teraz o tej porze z LHR jeszcze nie widziałem. Dodam jeszcze tylko ze leci kolejny Jet Airways na B773 za BA772 a za tym wszystkim leci Jet Airways na A332. Także dla mnie jets to coś nowego na UL980 o tej porzegrztus pisze:Oj już od zeszłego roku na pewno lata na B773 (a może nawet dłużej).
UL980, UL735, UL979, UP31, UT710, UL867, UT708, UZ71
pozdrawiam
Jeden JET AIRWAYS o tej porze na wschód nie jest niczym nowym ,choć pojawia się bardzo nieregularnie . Natomiast 3 JETY na wschod to już miła wiadomość .
pozdrawiam
Kronos BP 26x70 , Garrett 30x100 ,Nikon Sportstar 8x25 EX