Święta racja. Jak człowiek leniwy, mając nawet reg, nie upewni się czy dobrze napisał to później takie babole wychodząmick pisze: Coś za krótki na A333. Wyraźnie to A332.
Dzięki
Święta racja. Jak człowiek leniwy, mając nawet reg, nie upewni się czy dobrze napisał to później takie babole wychodząmick pisze: Coś za krótki na A333. Wyraźnie to A332.
Tak, to prawdziwy rodzynek Też chciałbym żeby pojawiała się częściej.Pawel_S pisze: Gryni ta China na MD-11 Mam nadzieję że będzie sie pojawiać częściej i wracać na UL999
Na Airliners.net wpisałem ten reg i było napisane że to jednak A333, więc ?devart pisze:Święta racja. Jak człowiek leniwy, mając nawet reg, nie upewni się czy dobrze napisał to później takie babole wychodząmick pisze: Coś za krótki na A333. Wyraźnie to A332.
Dzięki
HL7539 = A332 : http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=trueRekon pisze:Na Airliners.net wpisałem ten reg i było napisane że to jednak A333, więc ?devart pisze:Święta racja. Jak człowiek leniwy, mając nawet reg, nie upewni się czy dobrze napisał to później takie babole wychodząmick pisze: Coś za krótki na A333. Wyraźnie to A332.
Dzięki