12:44 - A388 EK202 (A6-EDB) FL390 :

WitamCARGO pisze:@martinus super zdjęcia - gratulacje dla Ciebie i dla tych co go wypatrzyli albo usłyszeli w dziewiczym rejsie po 986
Oby częściej się tu pokazywał.
Wydaje mi się, że widziałem Bravo nawet jeszcze wcześniej na ROLKA...Darek Rz pisze:WitamCARGO pisze:@martinus super zdjęcia - gratulacje dla Ciebie i dla tych co go wypatrzyli albo usłyszeli w dziewiczym rejsie po 986
O przepraszam ,ale naprawdę pierwszy przelot nastąpił przedwczoraj po UN191 do "Hameryki"o czym zresztą pisałem 3-go Listopada ,co nie znaczy ze nie ciesze sie ze zdjęć kolegów - przyłaczam sie oczywiście do gratulacji . A tak w ogóle to jeszcze wcześniej bo 24-go października był "delivery flight tej maszyny . Samolot przeleciał wtedy równiez po UL986 około godz. 8.30 rano .
pozdrawiam
Zgadza się, pierwszy lot był na UM860. Pisałem nawet o nim w shoutboxieG@wron pisze:Wydaje mi się, że widziałem Bravo nawet jeszcze wcześniej na ROLKA...Darek Rz pisze:WitamCARGO pisze:@martinus super zdjęcia - gratulacje dla Ciebie i dla tych co go wypatrzyli albo usłyszeli w dziewiczym rejsie po 986
O przepraszam ,ale naprawdę pierwszy przelot nastąpił przedwczoraj po UN191 do "Hameryki"o czym zresztą pisałem 3-go Listopada ,co nie znaczy ze nie ciesze sie ze zdjęć kolegów - przyłaczam sie oczywiście do gratulacji . A tak w ogóle to jeszcze wcześniej bo 24-go października był "delivery flight tej maszyny . Samolot przeleciał wtedy równiez po UL986 około godz. 8.30 rano .
pozdrawiam
a pierwszy lot:
ACARS mode: 2 Aircraft reg: A6-EDB [Airbus A388]
Message label: Q0 Block id: 4 Msg no: S87A
Flight id: EK0201 [DXB-JFK] [Emirates]
----------------------------------------------------------[ 27/10/2008 11:27 ]-
Wy go polujcie na UL984, a ja będę polował we FRAGryni pisze:Witam,
Zgodnie z przewidywaniami, B763 Condor w locie FRA-HKT znowu zagościł na UL984. Tym razem wcześniej, bo o 16:02 wleciał w PADKA.
Wygląda na to że mamy kolejny ciekawy samolot na południu![]()
Pozdrawiam.