Jaki sprzęt?
BAJ, bierz używanego EOS'a 350D, dostaniesz body za ok. 850 zł 
Nie widzę potrzeby inwestowania w nowy sprzęt, jeżeli odczujesz potrzebę lepszego to zmienisz, ale różnica i tak zapewne nie będzie kolosalna.

Nie widzę potrzeby inwestowania w nowy sprzęt, jeżeli odczujesz potrzebę lepszego to zmienisz, ale różnica i tak zapewne nie będzie kolosalna.
Pozdrawiam, Łukasz.
Witam Was ponownie,chciałlbym Was zapytać ,co jest lepsze MAK 102 czy MTO 10 lub 11CA? DO maka jak się już dowiedziałem , żeby robić zdjęcia trzeba mieć statyw , a MTO też czy nie ?A jeśli chodzi o jakość , który z nich jest lepszy?Jeśli możecie podpowiedzcie coś.
BAJ ja mimo tego, iż nie używałem MTO lub RUBINARA 1000 to odnoszę wrażenie, patrząc na zdjęcia Kolegów,iż fotki z ruskiej optyki wychodzą lepsze niż z Maka102BAJ pisze:Witam Was ponownie,chciałlbym Was zapytać ,co jest lepsze MAK 102 czy MTO 10 lub 11CA? DO maka jak się już dowiedziałem , żeby robić zdjęcia trzeba mieć statyw , a MTO też czy nie ?A jeśli chodzi o jakość , który z nich jest lepszy?Jeśli możecie podpowiedzcie coś.

No i posłuchaj rady Gawrona co do aparatu, używany Canon350d będzie dobrym rozwiązaniem

Maciej