To poluj na gołe 777-300 (nie ER). Jest ich 12 sztuk we flocie - wszystkie bez loga:
A6-EMM...N O P Q R S T U V W X.
Także obecnie chyba tylko 3 szt B777-200 nie mają loga:
A6-EMD...E F
To poluj na gołe 777-300 (nie ER). Jest ich 12 sztuk we flocie - wszystkie bez loga:
Grzetus jak czyta się twoje posty to człowiek na nowo zakochuje sie w tym sporcie supeeer sprawa, mieszkam w Lubartowie i korytarz UL 980 mam pod słońce :/ ale licze że dam radę cos fajnego złapać :D.....czy Ty przy swoich zdjęciach zawsze korzystasz z Synty bo zdjęcia wychodzą naprawdę fajowo czasami mam wrażenie że siedzę na skrzydle samolotu :)grztus pisze:Co za dzień... nad Radomiem pogoda wyskoczyła dokładnie wtedy, kiedy była potrzebna - co się bardzo rzadko zdarza
I tak ustrzeliłem 3 samoloty, z których na jednego pognałem co sił w nogach (właściwie: co koni pod maską) na południe od miasta, by mieć go ze słońcem, oczywiście mowa o Qantasie
Kiedy dojechałem na zaplanowane miejsce, po krótkiej rozmowie z Eltoro3 zobaczyłem w oddali to bydlątko:
Im był bliżej, tym lepsze zdjęcia wychodziły
14:56, UL980E, A388 QF32, VH-OQB:
Niestety smuga pojawiła się dopiero 50km za Radomiem, a podobno przed Lublinem już jej ponownie nie było.
Po powrocie do domu głowę zaprzątało mi pytanie zadane przez DarkaRz: co z dzisiejszym TG911 (który, jak sprawdziłem przed wyjazdem, wystartował z LHR około 48 minut po Qantasie). Po krótkiej rozmowie z JarkiemM okazało się, iż właśnie leci po UL980, więc postanowiłem na niego zaczekać.
15:43, UL980E, A346 TG911, HS-TND:
Jak widać, utrzymał separację 47-48 minut.
Późno po zachodzie ustrzeliłem jeszcze VS351, ale na razie nie zgrałem fotek.
Gdzieś od roku korzystam już tylko z Synty, kiedyś miałem jeszcze dwukrotnego Barlowa, ale już go nie posiadam. Pozdrowionka!Grzegorz82 pisze:czy Ty przy swoich zdjęciach zawsze korzystasz z Synty bo zdjęcia wychodzą naprawdę fajowo czasami mam wrażenie że siedzę na skrzydle samolotu :)