Nowości na naszej stronie
Witam
Prośba do administratora forum.
Pasuje usprawnić wyszukiwarkę bo jest tylko opcja przeszukiwania – gdzie kryterium jest autor – a nie treść .
Znalezienie czegoś konkretnego graniczy prawie z cudem.
Pozdrawiam
KF
Prośba do administratora forum.
Pasuje usprawnić wyszukiwarkę bo jest tylko opcja przeszukiwania – gdzie kryterium jest autor – a nie treść .
Znalezienie czegoś konkretnego graniczy prawie z cudem.
Pozdrawiam
KF
Taka maÂła lupka 12"
Może coś pomyliłam ale zdaje się, że opcja szukania 'po treści' została wyłączona po sierpniowej awarii. Chyba, że masz na myśli inna wyszukiwarkę.
Kaczy pisał o tym tutaj.
Czyżby coś się zmieniło w kwestii wyszukiwania?
Kaczy pisał o tym tutaj.
Czyżby coś się zmieniło w kwestii wyszukiwania?
Pozdrawiam, Karolina.
Witam.
Zauważyłem, że na głównej stronie jest mapka na której widać kto skąd jest i skąd spottuje. Jak można się tam dopisać?
Zauważyłem, że na głównej stronie jest mapka na której widać kto skąd jest i skąd spottuje. Jak można się tam dopisać?
UL986,UN744,UM984,UL619,UL623,UQ10,UL856,KRT-BABKO
Nikon D70s, Synta 1200mm f/4,7
Cześć.
Musisz sie zalogować na stronie głównej, potem na swoim profilu wejść w "Twój profil" i niżej już wszystko pisze :).
Musisz sie zalogować na stronie głównej, potem na swoim profilu wejść w "Twój profil" i niżej już wszystko pisze :).
O, dzięki
Pozdrawiam
Pozdrawiam
UL986,UN744,UM984,UL619,UL623,UQ10,UL856,KRT-BABKO
Od dziś, za pomysłem CARGO, na stronie funkcjonuje nowy dział: "Malowania specjalne", w którym znajdzie się niebawem aktualny spis maszyn noszących specjalne barwy (logojety, retro, itp.).
W przyszłości może rozwiniemy koncepcję i zamieścimy w nim również spis dawnych ciekawie nakrapianych samolotów. Każdy kto chciałby się przyłączyć do zbierania informacji, jest mile widziany.
Opiekunem działu jest CARGO, z tego co wiem, pracuje nad spisem aktualnych maszyn, więc temat archiwalnych malowań jest jak najbardziej aktualny
W przyszłości może rozwiniemy koncepcję i zamieścimy w nim również spis dawnych ciekawie nakrapianych samolotów. Każdy kto chciałby się przyłączyć do zbierania informacji, jest mile widziany.
Opiekunem działu jest CARGO, z tego co wiem, pracuje nad spisem aktualnych maszyn, więc temat archiwalnych malowań jest jak najbardziej aktualny
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl