geo, troszkę większy
09lis08 UL984 G1335 Malezja B777-2H6(ER) 9M-MRI
Prośby o fotki na trasie
ehehe ale mam suwenirów teraz nietypowych :) dzięki
konan 400D & 60D & rubinar 1000mm & synta 8"
http://geo.tcz.pl/projekt_2022/
http://geo.tcz.pl/projekt_2022/
Witam
Zgodnie z tematem jeśli będzie ktoś na lotnisku w Katowicach 17.11.2008 proszę o fotkę Wizz Air nr lotu W6 145 do Rzymu. Wylot o godzinie 18.00
Będę bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
Zgodnie z tematem jeśli będzie ktoś na lotnisku w Katowicach 17.11.2008 proszę o fotkę Wizz Air nr lotu W6 145 do Rzymu. Wylot o godzinie 18.00
Będę bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
Canon EOS 350D , Sigma 70-300 APO + Raynox 2,2x
Porzucam na kilka dni kochaną Anję i w związku z tym mam prośbę do Koleżanek i Kolegów z centralno-wschodniej Polski o uwiecznienie lotu TK 1766 WAW-IST w najbliższą niedzielę (22.03.). Start 13.20.
Gdyby pogoda była lipna - ponowna prośba o fotkę 30 marca TK 1765 IST-WAW - start 11.10, planowy przylot - 12.40.
Pozdrawiam
Gdyby pogoda była lipna - ponowna prośba o fotkę 30 marca TK 1765 IST-WAW - start 11.10, planowy przylot - 12.40.
Pozdrawiam
Nikon D50, D200 | Rubinar 1000/10 Makro | Synta 8/1200 | Kilka innych obiektywów | Mnóstwo satysfakcji |
Nasze zdjęcia samolotów, makro i różne takie ;)
- meteo_expert
- Kontakt:
Tacy to mają dobrze ;D
Ok, zadania dla Polski centralno wschodniej są, a co mogą zrobić koledzy z Polski południowej? hihihiAiP pisze:Porzucam na kilka dni kochaną Anję i w związku z tym mam prośbę do Koleżanek i Kolegów z centralno-wschodniej Polski o uwiecznienie lotu TK 1766 WAW-IST w najbliższą niedzielę (22.03.). Start 13.20.
Pozdrawiam
Szczęśliwej podróży Piotrze
Dziękuję za proletariacką ;) czujność. Niestety, pogoda nie dopisała.
Choć wróciłem w poniedziałek, cały czas dochodzę do siebie po wypadzie do Kirgistanu, bo taki był cel podróży. Mnóstwo wrażeń, również lotniczych - dwukrotny lot An-24PB :)
Relację fotograficzną przedstawię natychmiast jak tylko będę miał trochę czasu na uporządkowanie fotek i wrzucenie ich z opisem do netu.
Na razie tylko jedno partyzanckie ;) foto z Manas w Biszkeku, gdzie US Army ma swoją bazę lotniczą (partyzanckie, bo milicjanci i pogranicznicy zwyczajem sowieckim pilnowali, by czasem ktoś zdjęć nie robił - wszystko tajemnica państwowa).
Choć wróciłem w poniedziałek, cały czas dochodzę do siebie po wypadzie do Kirgistanu, bo taki był cel podróży. Mnóstwo wrażeń, również lotniczych - dwukrotny lot An-24PB :)
Relację fotograficzną przedstawię natychmiast jak tylko będę miał trochę czasu na uporządkowanie fotek i wrzucenie ich z opisem do netu.
Na razie tylko jedno partyzanckie ;) foto z Manas w Biszkeku, gdzie US Army ma swoją bazę lotniczą (partyzanckie, bo milicjanci i pogranicznicy zwyczajem sowieckim pilnowali, by czasem ktoś zdjęć nie robił - wszystko tajemnica państwowa).
Nikon D50, D200 | Rubinar 1000/10 Makro | Synta 8/1200 | Kilka innych obiektywów | Mnóstwo satysfakcji |