Koszulki RNAV
- vader
- Administrator
- Obserwuję: niebo :)
- Kontakt:
Wysłałem zamówienie.
Również zapytałem o możliwość wyhaftowania dróg RNAV na plecach - ewentualne informacje co do tej kwestii powinienem mieć jutro. Ale biorą pod uwagę rozmiar pleców i wielkość mapki/ilość elementów mam wątpliwości co do wyniku końcowego.
Również zapytałem o możliwość wyhaftowania dróg RNAV na plecach - ewentualne informacje co do tej kwestii powinienem mieć jutro. Ale biorą pod uwagę rozmiar pleców i wielkość mapki/ilość elementów mam wątpliwości co do wyniku końcowego.
- vader
- Administrator
- Kontakt:
I jest to, czego się obawiałem. Mapka jest za duża/duża ilość szczegółów i z haftowania na tak małej powierzchni nic nie wyjdzie Dodatkowo informacja, że jeśli ktoś będzie chcieć zmienić zamówienie to ma czas do soboty.
pozdrawiam
pozdrawiam
- vader
- Administrator
- Kontakt:
EDIT: W związku z doinformowaniem mnie przez jednego użytkownika na temat praw autorskich - opcja z logo Star Aliance i LOT zostaje wstrzymana.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2010, 14:57 przez vader, łącznie zmieniany 1 raz.
- vader
- Administrator
- Kontakt:
Witam
koszulki być może dziś już będą u mnie, także jeśli tylko dotrą to je wyślę. Poproszę więc jkb, pawmor, michal75, boryfik, msciciel o podanię adresu do wysyłki na pw. Ostateczną kwotę i nr konta z danymi, roześlę po wysłaniu polówek do Was indywidualnie (również na pw).
Wysyłka poprzez pocztę: koperta z bąbelkami + przesyłka ekonomiczna. Jeśli ma być priorytet lub jakaś inna opcja to proszę wspomnieć o tym w pw.
pozdrawiam
koszulki być może dziś już będą u mnie, także jeśli tylko dotrą to je wyślę. Poproszę więc jkb, pawmor, michal75, boryfik, msciciel o podanię adresu do wysyłki na pw. Ostateczną kwotę i nr konta z danymi, roześlę po wysłaniu polówek do Was indywidualnie (również na pw).
Wysyłka poprzez pocztę: koperta z bąbelkami + przesyłka ekonomiczna. Jeśli ma być priorytet lub jakaś inna opcja to proszę wspomnieć o tym w pw.
pozdrawiam
- vader
- Administrator
- Kontakt:
Wszystkie koszulki rozesłane. Dodam tylko od siebie, że ta "chabrowa polówka" boryfika, ma fajny kolor Dodatkowo mam wrażenie, że jakość wykonania samych koszulek, jak i sam materiał jest lepszy niż rok temu.
Dzięki wszystkim,
vader
Dzięki wszystkim,
vader
Do mnie koszulka już dotarła i ten "chabrowy" kolor jest rzeczywiście chabrowy i wygląda bardzo ładnie, rozmiar też jest OK
Vader WIELKIE DZIĘKI za chęci, wysiłek i czas...
Pozdrawiam serdecznie
Vader WIELKIE DZIĘKI za chęci, wysiłek i czas...
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2010, 20:35 przez boryfik, łącznie zmieniany 1 raz.
TPL 20x80, Celestron 15x70, UBC125XLT
Witam,
do mnie koszulki doszły już wczoraj . Wszystko super, fajne, świetne
Vader - podziękowania dla Ciebie za to, że podjąłeś się tego, poświęciłeś swoj czas !
Pozdrawiam, Kuba.
P.s Zamawiałem paczkę z kokardą
do mnie koszulki doszły już wczoraj . Wszystko super, fajne, świetne
Vader - podziękowania dla Ciebie za to, że podjąłeś się tego, poświęciłeś swoj czas !
Pozdrawiam, Kuba.
P.s Zamawiałem paczkę z kokardą
Canon EOS 7D + 100-400mm F/4.5-5.6 L IS USM
Również przyłączam się do podziękowań :) Poczta Polska o dziwo była zdolna dostarczyć paczkę w tak krótkim czasie. Koszulki i hafcik bardzo fajne :)
Mateusz, jeszcze raz dzięki :)
Mateusz, jeszcze raz dzięki :)