Darek Rz pisze:WitamGryni pisze:msciciel pisze:Na 100%, ok.2min. przed DLH760 przeleciał AN124 po UL984.
Ale czy na pewno jesteś w stanie stwierdzić że było to akurat ten Rusłan? O to mi tylko chodzi. Jeżeli ten, to postaram się ustalić trasę.
POPRAWKA:
Rusłan którego widziałeś, to ADB o regu UR-82073 który po starcie z WRO leciał na TEPNA. TTF9022 nie leciał UL984.
Wprawdzie nie widziałem na żywo jednak potwierdzam tylko to że z obserwacji wirtualnych na 99,9% AN124 TTF9022 (squawk 4135 ) leciał po UL984 na FL250 (cały przelot) -leciał dokładnie tak jak pisze Mściciel 2 min przed Lufthansą LH760 (squawk 4136 ) . Drugi (ADB 5273 squawk 1333 ) leciał kilka/kilkanaście minut po nim i także został wirtualnie zarejestrowany jednak nie mam pojęcia którędy leciał .Mściciel napisał w shoutboxie info że AN124 leci po UL984 i jest nad Rzeszowem dokładnie wtedy kiedy ja sie go tam spodziewałem i zanim ADB wystartował z Wrocławia ,a był tylko jeden w zasięgu w tym momencie -TTF .
pozdrawiam
Cześć,
Mściciel z Darkiem mają rację. Mam 100% pewność, że ten Rusłan wleciał w punkcie PADKA, a wyleciał w DIBED. Wystartował z HHN do CCU. Informacje są potwierdzone.
pozdrawiam