Biorąc pod uwagę, że większość takich rozmów toczy się w Shoutboxie, warto założyć dedykowany temat.
To ile będzie dziś z San Marino? Ktoś ma zamiar oglądać po ostatnim blamażu z Ukrainą?
Piłka nożna
- RafalBel
- Donator
- Obserwuję: L980, M860,L999, BABKO/MEBAN-BIGLU, TOSPO-BABKO, GOTIX-ROE,
Dobry pomysł z tym działem
Oglądam, bo chcę jakieś bramki wreszcie zobaczyć i nie ma nic ciekawszego na wieczór do robienia
Obstawiam 5:0 i oby się Lewandowski przełamał, bo wstyyyyd !
Oglądam, bo chcę jakieś bramki wreszcie zobaczyć i nie ma nic ciekawszego na wieczór do robienia
Obstawiam 5:0 i oby się Lewandowski przełamał, bo wstyyyyd !
Polecam przed meczem wypić kilka piw, lepiej się ogląda
No dziś w pierwszym składzie podobno Salamon i Milik same "gwiazdy"
Tak jak to dziś powiedział jeden ze słuchaczy w radiu Gdańsk "to nie są Orły, to są biedronki"
No dziś w pierwszym składzie podobno Salamon i Milik same "gwiazdy"
Tak jak to dziś powiedział jeden ze słuchaczy w radiu Gdańsk "to nie są Orły, to są biedronki"
Jak nam się ładnie zestawiły avatary
Też jest ciekaw tego Salamona, jeżeli uda mu się wstrzelić to będzie grał wiele lat w reprezentacji.
U nas chyba pokutuje, przekonanie, że zawodnik który gra dobrze w klubie zawsze będzie grał dobrze w reprezentacji, a przeważnie jest właśnie odwrotnie.
Chyba, czas zacząć oglądać 1 ligę, tam jest najwięcej walki i ciekawej gry
Też jest ciekaw tego Salamona, jeżeli uda mu się wstrzelić to będzie grał wiele lat w reprezentacji.
U nas chyba pokutuje, przekonanie, że zawodnik który gra dobrze w klubie zawsze będzie grał dobrze w reprezentacji, a przeważnie jest właśnie odwrotnie.
Pozdrawiam, Łukasz.
No faktycznie, avatary podpasowały
Zobaczymy jak to będzie, układ 4-4-2, Lewy nie będzie osamotniony.
A co do 1 ligi to żebyś wiedział, że tam się dzieje dużo ciekawych rzeczy choć rzadko niestety oglądam 1 ligę
Zobaczymy jak to będzie, układ 4-4-2, Lewy nie będzie osamotniony.
A co do 1 ligi to żebyś wiedział, że tam się dzieje dużo ciekawych rzeczy choć rzadko niestety oglądam 1 ligę
- RafalBel
- Donator
G@wron pisze:Jak nam się ładnie zestawiły avatary
Mamy tutaj Arabskie starcie
Salamon przynajmniej zaliczy wygrany debiut.
1 liga jest czasem bardzo irytująca, ale jak ostatnio oglądałem Bogdanka-Arka to spokojnie dało się to ogląać. Co prawda z przerwami na spotting, ale nie ziewałem
Rafał nie rozpędzaj sięRafalBel pisze: Salamon przynajmniej zaliczy wygrany debiut.
No i aby tak dalej, z takimi wynikamiRafalBel pisze:1 liga jest czasem bardzo irytująca, ale jak ostatnio oglądałem Bogdanka-Arka to spokojnie dało się to ogląać.
Niespecjalnie interesuję się kopaną, ale jak nasi nie wygrają przynajmniej 5:0, to cytując klasyka będzie "wstyd i kurde hańba". Z resztą nie oszukujmy się, Ukraina pokazała nam miejsce w szeregu, ale to chyba dobrze. Być może pieniądze, które miałby być przeznaczone na wyjazd kadry do Brazylii będą przeznaczone na szkolenie ambitnej młodzieży lub "niszowe sporty", typu biathlon, łyżwiarstwo, ciężary czy inne sporty , gdzie mamy jakieś sukcesy, bo według mnie miałoby to większy sens niż fundowanie nieudolnym kopaczom wakacji.
- RafalBel
- Donator
Mądrze mówiszpawmor pisze:Niespecjalnie interesuję się kopaną, ale jak nasi nie wygrają przynajmniej 5:0 co cytując klasyka będzie "wstyd i kurde hańba". Z resztą nie oszukujmy się, Ukraina pokazała nam miejsce w szeregu. Być może pieniądze, które miałby być przeznaczone na wyjazd kadry do Brazylii będą przeznaczone na szkolenie ambitnej młodzieży, a według mnie miałoby to większy sens niż fundowanie nieudolnym kopaczom wakacji.
Ukraina też miała po części dzień konia, bo wpadało niemal wszystko. Nie to, że usprawiedliwiam naszych, ale takie odniosłem wrażenie.
Młodzież szkolić trzeba, co pokazuje najlepiej Legia na polskiej arenie, czy Barcelona, Arsenal w Europie.