14:20 - Łódź - fatalne warunki na drogach, od noicy spadło jakies7 cm sniegu, lekko prószy, temperaturka - 2 stopnie, ciśnienie na poziomie stacji 986 hPa. Niż obecnie znajduje sie nad Podkarpaciem. Najmocniej pada w małopolsce i na ślasku.
Pozdrawiam
Relacje "na żywo"
- meteo_expert
- Kontakt:
- Grim Jester
- Kontakt:
W Ostrowcu i okolicach w ciągu nocy spadło ok. 15 cm śniegu. Opady nie ustają nawet na chwilę, w tej chwili jest już ok. 20 - 25 cm do tego porywisty wiatr. Temperatura -5 stopni, ciśnienie 978 hPa. Na drogach wesoło od samego rana, zwłaszcza, że znaczna część kierowców najwyraźniej myśli, że to białe na drodze to fatamorgana bądź element ozdobny krajobrazu. Efekty nadmiernego zaufania "zimówkom" są naprawdę imponujące - poranne stłuczki skutecznie zablokowały ruch na głównych ulicach Ostrowca. Śnieg sypie jak oszalały i oby tak dalej
Pozdrowienia dla wszystkich zimolubów
Pozdrowienia dla wszystkich zimolubów
Na zachodzie Polski rano nawet niezłe warunki do obserwacji samolotów. Jeszcze teraz widzę błękit daleko na północy.Wiatr wzmaga się z kieruku E.
Temperatura -2st.
A śniegu jak nie było tak nie ma
Pozdrawiam
Temperatura -2st.
A śniegu jak nie było tak nie ma
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-------------------------------------------
D80+MTO
-------------------------------------------
D80+MTO
- meteo_expert
- Kontakt:
17:23 - śnieg sypie w małopolsce, na slasku oraz ziemi łódzkiej i mazowieckiej. Opady sa bardzo intensywne. Policja zanotowała bardzo wiele zdarzeń związanych z niedostosowaniem predkości jazdy do warunków panujących na drodze. Ostrzegam-będzie sypać cała noc gdyz centrum nizu "genueńskiego" znajduje sie nad podkarpaciem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
WitamBlank napisał:
A u mnie ani grama śniegu, świeci od rana piękne słońce.
Zachmurzenie 1/8 temp +3 stopnie.
Wiosna
Nie wkurzaj mnie . Lublin totalnie zasypany tym g.... em . Dzisiaj odezwały się zakwasy po wczorajszym odśnieżaniu .
temperatura -3,8 C
ciśnienie - 988hpa
zachmurzenie -całkowite
opady - prószy to g...no
warunki spotterskie - ...............może jakbym miał balon na ciepłe powietrze to kto wie ...........
Kronos BP 26x70 , Garrett 30x100 ,Nikon Sportstar 8x25 EX
Witam
Tak jak Darek pisze taką mamy pogodę
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... =Itemnr=13
Moja fotka
Pozdrawiam
Tak jak Darek pisze taką mamy pogodę
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... =Itemnr=13
Moja fotka
Pozdrawiam
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !
- meteo_expert
- Kontakt:
Kochani w nocy z piątku na sobote kolejne opady śniegu