Kolejny biz, ale tym razem nie "jet"
pozdro:)
Ławica i okolice
RafalBel pisze:Czyżby lotnisko, na którym pierwsze szlify zbierał Tadeusz Wrona? Ładnie!
Tak, to te same Lotnisko Aeroklubu Ziemi Lubuskiej, na którym nierzadko ruch jest większy niż na Ławicy, co z resztą można obserwować tutaj: kamera.azl.pl.
Z ciekawostek napiszę, że dzisiaj z okazji derbowego meczu żużlowego Falubaz Zielona Góra vs Stal Gorzów Wlkp, nad stadionem w Zielonej Górze pokaz dała Grupa Akrobacyjna "Żelazny", oraz pojawiła się (na wysokości ok 300m) para F16 z Krzesin. Co prawda mnie w ZG dziś nie było, ale zdjęcia mieć powinienem, a jak będę miał to wrzucę.
I przy okazji ławickie czartery:
pozdro,
Paweł
Dla odmiany coś nie do końca związanego z lotnictwem. Aczkolwiek Tor Poznań sąsiaduje z Ławicą przez płot, niektóre z tych samochodów mają lotki, spojlery i inne cuda, a część pewnie ma więcej mocy niż niewielkie samoloty.
Podczas dzisiejszego polowania na MD83 Swiftairu wykonującego loty czarterowe dla ELO wybrałem się na jakieś 3 minuty na poznański tor i takie są tego rezultaty:
Żeby nie było, samoloty też się pojawią, ale później
Pozdro,
Paweł
Podczas dzisiejszego polowania na MD83 Swiftairu wykonującego loty czarterowe dla ELO wybrałem się na jakieś 3 minuty na poznański tor i takie są tego rezultaty:
Żeby nie było, samoloty też się pojawią, ale później
Pozdro,
Paweł