Spróbuj nie używać migawki szybszej niż 1/320. Bo zdjęcia są za ciemne.
Pozwoliłem sobie na lekki tuning na szybko jednej z fotek :)
A napisz z jakiego korzystasz ustawienia ostrości AF czy manual? A jeżeli AF to w jakim trybie?ziolek190 pisze: ↑04 listopada 2018, 15:55 Witam ponownie,
Wrzucam kolejną dawkę zdjęć, rzecz jasna bez obróbki. Co nieco wydaje mi się że wychodzi lepiej, obróbka dałaby zdjęciom z pewnością drugie życie. Ale można chociaż zobaczyć co i jak :)
Tak, wiem, kilka zdjęć się powtórzyło, ale już nie chciało mi się usuwać wiadomości i skrobać na nowo :)
AF - nieskończoność. Oczywiście zdjęcia ze statywu. Sam miałem olbrzymi problem ze zdjęciami, nie były ostre. Ale z czasem wskoczyło trochę tej wprawy. Fakt faktem dużo zdjęć i tak wychodzi średnio, ale jak widać, jest różnie :)
Muszę przyznać, że ta seria jest całkiem fajnej jakości. Gdyby to wykadrować to naprawdę dobre fotyziolek190 pisze: ↑04 listopada 2018, 15:55 Witam ponownie,
Wrzucam kolejną dawkę zdjęć, rzecz jasna bez obróbki. Co nieco wydaje mi się że wychodzi lepiej, obróbka dałaby zdjęciom z pewnością drugie życie. Ale można chociaż zobaczyć co i jak :)
Tak, wiem, kilka zdjęć się powtórzyło, ale już nie chciało mi się usuwać wiadomości i skrobać na nowo :)
Kod: Zaznacz cały
[img]link do zdjęcia[/img] albo [hs]link do zdjęcia[/hs]