Boeing E-3A Sentry LX-N90452 NATO06 i Boeing KC-135R Stratotanker 61-0292 QID88 TSA06 DORA godz. 13.38

Pozdrawiam!
A jakiego sprzętu dorobiłeś się przez ten rok?Sniekr pisze: 11 października 2019, 19:23 Dzisiejszy dzień jest dla mnie dość wyjątkowy, bo mija równo rok, od kiedy zacząłem swoją przygodę z RNAV spottingiem :). Nie mogę powiedzieć czy rok był udany, czy nie bo w zasadzie brak mi porównania, ale na pewno świetnie się przez ten czas bawiłem, szczególnie jak biegłem w klapkach z samego rana na podwórko byle tylko złapać samolot. Oczywiście nie obyło się też bez wpadek, przegapiłem IL62 bo nie spojrzałem na FR a przeleciał mi idealnie nad głową, przegapiłem też TU154 na którego wyszedłem, ale przez brak wiedzy (doświadczenia?) złapałem biz jeta, który leciał tuż za nim. Trochę żałuję, że tak późno zacząłem, bo parę lat temu przed zestrzeleniem MH17 podobno nad Lublinem było pięknie, ale co się odwlecze, to nie uciecze. Muszę podziękować scorpio, który nie jeden raz mi pomógł przez ten rok, masz u mnie piwo.