Będzie, ale czekam z dwóch powodów, a nawet trzech...
1) miałem egzaminy państwowe do których musiałem się ostro przygotowywać (ostatni zdałem wczoraj )
2) poprzedni kalendarz obejmuje styczeń, więc nie ma pośpiechu, zrobimy znów od lutego i będzie dobrze
3) w najbliższych dniach zapoznam się z ofertą kalendarza o formacie 50x70cm przy cenie na poziomie tego co było dotychczas (a był to format 30x50cm), także myślę że warto poczekać
KALENDARZ 2010
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Z mojej strony niestety nie mam czasu się tym tematem zainteresować.
Opcja 50x70cm nie wyszła z powodu braku odpowiednio długich rolek do ich "zbindowania" - a szkoda, bo naprawdę wyglądało by to rewelacyjnie.
Jeśli ktoś się podejmie działań, mogę przesłać mailem wszystkie otrzymane od was zdjęcia. Tylko piszcie bezpośrednio na maila, bo tutaj też już rzadko zaglądam.
Opcja 50x70cm nie wyszła z powodu braku odpowiednio długich rolek do ich "zbindowania" - a szkoda, bo naprawdę wyglądało by to rewelacyjnie.
Jeśli ktoś się podejmie działań, mogę przesłać mailem wszystkie otrzymane od was zdjęcia. Tylko piszcie bezpośrednio na maila, bo tutaj też już rzadko zaglądam.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Barpit zgłosił się na ochotnika, wszystkie zdjęcia ma już przesłane, także jest jeszcze iskierka nadziei na ten rok.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Witam.
Ze swojej strony będę się starał, aby kalendarz jednak powstał. Wszystkie zdjęcia od Grzegorza otrzymałem i podejmę działania, aby jak najszybciej udało się go stworzyć.
Proszę o informacje, ile osób byłoby zainteresowanych nabyciem, żebym mógł zorientować się w cenie wydruku i mógł podać drukarni orientacyjną liczbę egzemplarzy.
Pozdrawiam, P.
Ze swojej strony będę się starał, aby kalendarz jednak powstał. Wszystkie zdjęcia od Grzegorza otrzymałem i podejmę działania, aby jak najszybciej udało się go stworzyć.
Proszę o informacje, ile osób byłoby zainteresowanych nabyciem, żebym mógł zorientować się w cenie wydruku i mógł podać drukarni orientacyjną liczbę egzemplarzy.
Pozdrawiam, P.
K-5IIs,10', TeleVue x2
791-791-282
791-791-282
Ja 2 i już dziękuję że podjąłęś się tego zadania :)
konan 400D & 60D & rubinar 1000mm & synta 8"
http://geo.tcz.pl/projekt_2022/
http://geo.tcz.pl/projekt_2022/