Nie mówiąc już o locie Nim...Chciałbym go widzieć na żywo
Rzeczywiście zdjęcia wyglądaja trochę nierealistycznie, ale ja nie będę podważał ich wiarygodności.Grzegorzu, pięknie wygumowałeś w Photoshopie tę żyłkę, na której wisiał model
Nie mówiąc już o locie Nim...Chciałbym go widzieć na żywo
Rzeczywiście zdjęcia wyglądaja trochę nierealistycznie, ale ja nie będę podważał ich wiarygodności.Grzegorzu, pięknie wygumowałeś w Photoshopie tę żyłkę, na której wisiał model
Jak to? Nie widzisz śladów gumowania?? Poza tym od kiedy Grztus robi takie dobre foty?tomekk55 pisze:Rzeczywiście zdjęcia wyglądaja trochę nierealistycznie, ale ja nie będę podważał ich wiarygodności.Grzegorzu, pięknie wygumowałeś w Photoshopie tę żyłkę, na której wisiał model
Obrażanie najfajniejszego, najlepszego (bo to u nas lata A380 ) korytarza jest zagrożone karą grzywny lub pozbawienia wolności do lat trzech.G@wron pisze:Synu, nie bluźnij...Kilerek pisze:
Nie nawidze UL980!
Chyba...Chyba mieszkamy w wolnym kraju
U Was lata wszystko co najlepsze
To chyba najlepszy będzie RawiczKilerek pisze:To mnie zamknijcie, byle byl widok na 980 hehe
Zakład Karny w Rawiczu jest przeznaczony dla skazanych mężczyzn odbywających karę po raz pierwszy oraz skazanych młodocianych
Nie wiadomo, może teraz stworzą specjalny korytarz dla A380 nad Rawiczem... "Wszystko się może zdarzyć"Najlepszy jest UL986 i wie o tym każdy kto ma go w zasięgu wzroku ;] a 380-stka to kwestia czasu :D