Samoloty na wysokościach przelotowych - WRZESIEŃ 2007
Bardzo Panu dziękuję..
Pozdrawiam, Karolina.
Witam
widział ktoś może dzisiaj dwa samoloty na UL980 ->W u mnie były o około 19:20 i 19:25 ten pierwszy to chyba A320 z barwami bułgarskimi z przodu na spodzie kadłuba i na ogonie, drugi natomiast chyba B737 wychodzi mi że linia nazywa sie Dniproavia ale tego to nie jestem pewien. Był jeszcze jeden nieznany samolot na UT710 wyglądało, że leciał z Berlina typ samolotu nieznany linia z resztą też. Na ogonie była jakaś mała flaga podobna do flagi RPA. O 19:25 laciała również Malaysia na E bardzo nisko jakby jakies 150 km wstecz dopiero wystartowała. Czy był to jakiś lot opóźniony czy coś nowego?
widział ktoś może dzisiaj dwa samoloty na UL980 ->W u mnie były o około 19:20 i 19:25 ten pierwszy to chyba A320 z barwami bułgarskimi z przodu na spodzie kadłuba i na ogonie, drugi natomiast chyba B737 wychodzi mi że linia nazywa sie Dniproavia ale tego to nie jestem pewien. Był jeszcze jeden nieznany samolot na UT710 wyglądało, że leciał z Berlina typ samolotu nieznany linia z resztą też. Na ogonie była jakaś mała flaga podobna do flagi RPA. O 19:25 laciała również Malaysia na E bardzo nisko jakby jakies 150 km wstecz dopiero wystartowała. Czy był to jakiś lot opóźniony czy coś nowego?
UL980, UL735, UL979, UP31, UT710, UL867, UT708, UZ71
Witam Wszystkich po dłuższej przerwie spowodowanej pogodą i malowaniem mieszkania udało mi się w sobotę wyjść na mały spacerek z nowym sprzętem. Przepraszam za jakość, zdjęcia próbne, przy nienajlepszej pogodzie, póki co wykonywane z ręki Fotki pomiędzy 15:50 a 16 z minutami obserwacje z Krakowa
UN133 - Novair ->N
SAS -> N
UL984, Vietnam -> E
pozdrawiam Maciej
UN133 - Novair ->N
SAS -> N
UL984, Vietnam -> E
pozdrawiam Maciej
Gratulujemy armaty
Od jutra zaczynamy ćwiczyć mięśnie żuchwy i poprawiamy sznurówki, bo pewnie jak tylko pogoda się troszkę poprawi, to zrobisz takie fotki, że nie tylko kopara zjedzie, ale i buty spadną
Od jutra zaczynamy ćwiczyć mięśnie żuchwy i poprawiamy sznurówki, bo pewnie jak tylko pogoda się troszkę poprawi, to zrobisz takie fotki, że nie tylko kopara zjedzie, ale i buty spadną
Strach sie bac...1500mm :)
savvy
savvy
Maciejh76, gdzie Ty chodzisz na te spacery? Bo u mnie niestety takich widoków NIET, a też w Krakowie mieszkam
Canon EOS 400D + MTO 11CA 1000/10
A spaceruję sobie nad Wisłą, chociaż z Maczkiem to mobilność spada prawie do zera fotki są z soboty, popołudniu były małe przebłyski błękitu nieba, a potem jak sama wiesz deszcz, deszcz, deszcz...wrrrrrAnia pisze:Maciejh76, gdzie Ty chodzisz na te spacery? Bo u mnie niestety takich widoków NIET, a też w Krakowie mieszkam
Maciek
Maciejh76, ja mam ulubioną spotterską ławeczkę na Rynku, ale ostatnio rzaaadko tam przesiaduję. Poza tym ludzie podejrzliwie patrzą na kobitę celującą w samoloty niezidentyfikowaną czarną lufą (MTO) Nad Wisłą powino byc spokojniej.
KF, pod ADOKI będę dopiero w sobotę. Oby pogoda się utrzymała przez weekend!!! :)
Pozdrawiam
KF, pod ADOKI będę dopiero w sobotę. Oby pogoda się utrzymała przez weekend!!! :)
Pozdrawiam
Uwaga południowcy i Warszawiacy! Jutro o 18:30 na EPWA ląduje B777 Vietnam
Leci z Pragi, do której przylatuje dziś o 15:30 (ale nie wiem skąd).
Na pokładzie jakiś premier czy prezydent Wietnamu.
Leci z Pragi, do której przylatuje dziś o 15:30 (ale nie wiem skąd).
Na pokładzie jakiś premier czy prezydent Wietnamu.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Jak poleci z Wietnamu - to może lecieć po ul984.
Myślę , że na to pytanie odpowiedzą nasi ...."WSZYSTKO WIDZĄCY" ....forumowi ....DRUIDZI
Tylko oni mają moc widzenia przez chmury
Nie to co my - ciemny lud .
KF
Myślę , że na to pytanie odpowiedzą nasi ...."WSZYSTKO WIDZĄCY" ....forumowi ....DRUIDZI
Tylko oni mają moc widzenia przez chmury
Nie to co my - ciemny lud .
KF
Taka maÂła lupka 12"