NietG@wron pisze:Darek Rz, Pycлaнa нет ?

Witam,klimor pisze:Darek Rz - tak masz racje mój błąd ze wschodu na zachod ten SIA308m o 14:19, więc o której moge sie go spodziewac A380 nad Łodzią jak wpadan do nas o 4;40
darekd, Jak tak to ok...darekd pisze:Ja mam UL980 ok. 40 km na połnoc ode mnie i doskonale widze gołym okiem czy leci to 2 silnik czy 747/A340
Także nie powinieneś mieć problemu zaobserwowania go o tej godzinie
Czyli jednak lata :P Nie napisałem, że zawsze :PDarek Rz pisze:Natomiast co do porannego A380 to nie lata on jak napisał kol.Canon po UL984 (no może poza jednostkowymi przypadkami )
Czyli jednak lata :P Nie napisałem, że zawsze :P[/quoteCanon pisze:Darek Rz pisze:Natomiast co do porannego A380 to nie lata on jak napisał kol.Canon po UL984 (no może poza jednostkowymi przypadkami )
Jeszcze ręka drżała dodatkowo bo (dla zorientowanych) przemierzałem trasę Białołęka-Powsin-Białołęka na...... rowerze.devart pisze:Gratuluję wszystkim zdjęć![]()
G@wron, Emiratek palce lizać![]()
Gryniek, tak patrzę na te Twoje maszynki z UT 711 i aż mi się szkoda robi... akurat musiałem być wtedy w pracy...Nie miałem jeszcze u siebie Lufki 747 na UT 711 (nie licząc jednego razu późnym wieczorem i pod prąd) no i tej Air Indii szkoda... ajj... może innym razem
![]()
Pozdrawiam.