Samoloty na wysokościach przelotowych - LIPIEC 2006
No Paweł... ja już się boje efektów po dopasowaniu przejściówki... Póki co wyglada nieźle. Co do plamy to wyglada to jak zabrudzenie matrycy w lustrzankach ... Obym się mylił i oby to był tylko jakiś paproch na optyce, ale w takim razie powinien on byc naprawdę duży i zauważalny.
14.40 zachod, un 858
pawle, co do paprocha, to wyczysc, obiektyw, i optyke w lunecie, jesli to nie pomoze to raczej bedzie to poproch na matrycy, wtedy powinienes oddac aparat na gwarancje.
Witam
Pozdrawiam Paweł
Ja, Henry mamy taki problem ale to juz chyba cos siedzi w tej lunecie. Robiłem próby i na 100 % jest to w lunecie, Fotograf na Twoim zdjęciu też są 2 plamy ?fotograf pisze:pawle, co do paprocha, to wyczysc, obiektyw, i optyke w lunecie, jesli to nie pomoze to raczej bedzie to poproch na matrycy, wtedy powinienes oddac aparat na gwarancje.
Pozdrawiam Paweł
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !
faktycznie... trzeba wziasc gruszke i przeczyscic lunete... no i optyke w aparacie tez, szmatka do okluarow
pawel, musisz zrobic proby na max zamknietej przyslonie, przy domknietej przyslonie wszystkie brudy bedzie widac duzo lepiej, i wtedy bedziesz mogl isc z taka fotka do serwisu, sklepu z ewidetnym dowodem
W przerwie obiadowej zestrzelone
15.04--> W przesunięte na N UL619 A310 PIA
15.06-->W UL619 nieznajomy 747
Wczoraj UL980 miedzy 13 a 15 -->W 747 PIA oraz wieczorem o 21.15 też na grubasku w kierunku W kolejny.Latają kiedy i jak chcę
Pozdrawiam
15.04--> W przesunięte na N UL619 A310 PIA
15.06-->W UL619 nieznajomy 747
Wczoraj UL980 miedzy 13 a 15 -->W 747 PIA oraz wieczorem o 21.15 też na grubasku w kierunku W kolejny.Latają kiedy i jak chcę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-------------------------------------------
D80+MTO
-------------------------------------------
D80+MTO
17.40 un 858, zachod, a346, lufthansa, a po niej md-11 tez lufka w tym samym kierunku
Witam
A330 MyTravel na UL621 NW zaszalał
Pragnę was uspokoić plamki może były na obiektywie ale go czyściłem albo są w lunecie. Tak czy siak aparat jest OK
Dzięki za rady
Linki poprawiłem
o 18:55 Korean na UL999 a po 20:30 2xA340 na UL980 do Londynu, jeden leciał ok 10 km na poludnie.
Pozdrawiam Paweł
A330 MyTravel na UL621 NW zaszalał
Pragnę was uspokoić plamki może były na obiektywie ale go czyściłem albo są w lunecie. Tak czy siak aparat jest OK
Dzięki za rady
Linki poprawiłem
o 18:55 Korean na UL999 a po 20:30 2xA340 na UL980 do Londynu, jeden leciał ok 10 km na poludnie.
Pozdrawiam Paweł
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !