Achh te Pawły!!!
A w Bełżycach pewnie też święto "czerwonego popaprańca"
Samoloty na wysokościach przelotowych - LISTOPAD 2007
Witam
Na początek 14:55 Letki-Babko Austrian
14:59 coś nadlatuje na UL980, pierwsza myśl Hibiscus
Coraz bliżej a jednak to nie Hibiscus a Wunala
Aż wreszcie w zenicie szkoda, że ciemnawo click +
Niezłą akcje z nim miałem. Będą na drugim piętrze na balkonie chce zadzwonić do Gawrona i Pawła a tu telefon leci w dół i się roztrzaskał na betonie na kawałki
Jakie zdziwienie mnie dopadło gdy się okazało, że ma kilka rys ale się nie rozwalił Jednak nokia to nokia !
Pozdrawiam
Noo jak najbardziejKF pisze:Achh te Pawły!!!
A w Bełżycach pewnie też święto "czerwonego popaprańca"
Na początek 14:55 Letki-Babko Austrian
14:59 coś nadlatuje na UL980, pierwsza myśl Hibiscus
Coraz bliżej a jednak to nie Hibiscus a Wunala
Aż wreszcie w zenicie szkoda, że ciemnawo click +
Niezłą akcje z nim miałem. Będą na drugim piętrze na balkonie chce zadzwonić do Gawrona i Pawła a tu telefon leci w dół i się roztrzaskał na betonie na kawałki
Jakie zdziwienie mnie dopadło gdy się okazało, że ma kilka rys ale się nie rozwalił Jednak nokia to nokia !
Pozdrawiam
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !
Spontanicznie po 15 zrobiła sie luka między w chmurami :) oczywiście nie mogłem tego odpuścić i odrazu wytargałem syncie (pożyczona od Grześka) i akurat przeleciał airbusik :) (to mój drugi dzień lotny z syntą jeszcze bez redukcji więc foci sie nie łatwo..).
UL980 15:52 na zachód
Jeszcze potem leciała prawdopodobnie malysia hibiscus na wschód przesunięta lekko na północ (kto widział niech potwierdzi bo nie wiem czy dobrze dojżałem zza chmur.)
UL980 15:52 na zachód
Jeszcze potem leciała prawdopodobnie malysia hibiscus na wschód przesunięta lekko na północ (kto widział niech potwierdzi bo nie wiem czy dobrze dojżałem zza chmur.)
Witam.
Pare fotek z nudnego, ale słonecznego dnia :
B737 Air Baltic
A320 Freebird
B737 Cenralwings
A319 Finnair
A321 Finnair
A343 Swiss
B737 KD Avia
CRJ7/9 Lufthansa
Pozdrawiam, Michał
Pare fotek z nudnego, ale słonecznego dnia :
B737 Air Baltic
A320 Freebird
B737 Cenralwings
A319 Finnair
A321 Finnair
A343 Swiss
B737 KD Avia
CRJ7/9 Lufthansa
Pozdrawiam, Michał
UL986, UP861, UP733, UN869, LASIS-DIBED
Bardziej mi to przypomina E190, ale mogę się mylićmick pisze: A321 Finnair
Obrazek
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 85&nseq=32
WitamHenry pisze:
Gawron, PawelB niestety to nie KLM i raczej nie MD-11Marq pisze:15:51 UL980 ->E wojskowy samolot DC-10 lub jeszcze coś innego w każdym bądź razie miał trzy silniki
To prawdopodobnie USAF KC-10A Extender DC-10-30. Wlatywał na UL980 bardziej z SW.A oto fotki ,które niestety z racji już późnej pory prezentuję jako dowód w sprawie
15.45-->SE UL980
Obrazek
Obrazek
to raczej na 100% USAF KC-10A dopiero po napisaniu postu znalazłem w książce że wersja wojskowa DC-10 to właśnie KC-10A