W cieniu tragedii i smutku pozwoliłem sobie na wrzuceniu zdjęć z dzisiaj
Samoloty na wysokościach przelotowych - CZERWIEC 2006
- meteo_expert
- Kontakt:
- Grim Jester
- Kontakt:
- meteo_expert
- Kontakt:
Przed chwilą
Witam,
Dziś o 10:33 udało mi się złapać ptaszka, którego fotki na forum jeszcze chyba nie było, albo ja sobie nie przypominam
UN133 B737 Falcon Aviation SE-DPC na południe. I teraz pytanie skąd dokąd mógł lecieć?
Pozdrawiam, Piotr.
Dziś o 10:33 udało mi się złapać ptaszka, którego fotki na forum jeszcze chyba nie było, albo ja sobie nie przypominam
UN133 B737 Falcon Aviation SE-DPC na południe. I teraz pytanie skąd dokąd mógł lecieć?
Pozdrawiam, Piotr.
Nad Wa-wą właśnie przeleciał Korean (chyba) A330. Leciał na trasie LDZ-RUD, bez smugi.
Szczerze mówiąc jestem już tak zakręcony, że nie wiem, czy to Korean czy Pepsico Incorporation...
Szczerze mówiąc jestem już tak zakręcony, że nie wiem, czy to Korean czy Pepsico Incorporation...
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
- Grim Jester
- Kontakt:
5.06.06 20.33 NNE UM857 F70 OS - choć co do korytarza to rzecz mocno dyskusyjna - w tym czasie po okolicy uganiała się parka MiG-ów 29 i to prawdopodobnie spowodowało dziwaczny kurs Fokkerka. MiGi pojawiają się u mnie często i wtedy samoloty rejsowe robią przeróżne uniki, żeby nie spotkać się z myśliwcami. Poza tym Fokkerek szedł znacznie niżej niż normalnie. A co do samych MiG-ów...piękności, ćwiczenia w przechwytywaniu. Niestety pogoda nie pozwala na konkretniejsze obserwacje więc nie wiem czy jest to połączone z elementami walki manewrowej. Parę miesięcy temu nad moim domkiem pojawiła się parka F16 USAF i dała pokaz. Żeby było ciekawiej przyleciały z Poznania (gdzie były z gościnną wizytą).
- meteo_expert
- Kontakt:
Był bardzo wysoko !