Teraz każdy może gdybać - co zrobiłby jakby tam był. Czasem chwila wystarczy ze mimo przekonania, że nie chcemy "tam" iść...idziemy...Ja też miałem jechać, niestety praca. Wsiadamy do ambulansu i....."WYPADEK NA AIR SHOW W RADOMIU" - Od tego momentu przy każdej nowej wizycie albo upadały mi ampułki, albo, ręce mi się trzęsły...Cała nasza rodzina spotterska (RNAV jak i Ci spotterzy co focą tylko jednostki naziemne) przeżywa to. Nie rozliczajmy teraz ludzi. To nie czas i miejsce, a wiemy, że (NIE DAJ BOŻE!!!) przy następnej katastrofie będzie i tak tak samo. Składam na ręce rodzinom ofiar kondolencje i łączę się z Wami wszystkimi pasjonatami lotnisk, samolotów, fotografii lotniczej wszelkiego rodzaju w bólu. Nie zapomnimy Ich nigdy....
Daliście nam show, daliście zabawę....Odeszliście...odeszliście w sławie. Niech nasze myśli popłyną za Wami do nieba, do Raju. =
Pamiętamy o Was drodzy lotnicy, Jesteście teraz po "Jego" prawicy.
Dziękujemy Wam za cudowne chwile....Nie zapomnimy ich nigdy i zawsze o Was jak o wszystkich lotnikach pamięć niegdy nie zgaśnie w naszych sercach. Jesteśmy dumni, że Byliście i Będziecie...
Pokój Wam

:-(