Witam.
Z racji tego że zamierzam zawiesić swoją działalność na forum RNAV, chciałbym wszystkim podziękować za komentarze do moich zdjęć, za pomoc na forum i nie tlko. Dużo się nauczyłem przez ten czas spędzony z Wami.
Tak trzymać.
Nie chciał bym komentować mojej decyzji i niechciał bym byście o nią pytali. Tak wyszło.
Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam...
BLIX
Podziękowania...
- Grim Jester
- Kontakt:
Wielka szkoda...
Trzymaj się, powodzenia wszelkiego życzę!
Trzymaj się, powodzenia wszelkiego życzę!
Czasem tak w życiu wychodzi, ale cóż zrobić...
Dziękuję Ci za obecność na forum i jak napisał Blank wkład w podniesienie poziomu naszego forum...
Gdybyś jednak kiedyś chciał wrócić to zapraszamy !!
Dziękuję Ci za obecność na forum i jak napisał Blank wkład w podniesienie poziomu naszego forum...
Gdybyś jednak kiedyś chciał wrócić to zapraszamy !!
Pozdrawiam, Łukasz.
Blix - ale strzałki ci można puszczać? Czy zawieszasz w ogóle działalność foto
Prawdą jest, że życie czasem goni nas w przeciwnym kierunku niż byśmy sobie tego życzyli, mam jednak nadzieję, że cokolwiek zaważyło na twojej decyzji, niebawem minie i wrócisz, tak jak kilku innych naszych kolegów.
Prawdą też jest, że o ile w zeszłym sezonie prezentowałem chyba największą ilość zdjęć znad Wawy, o tyle w tym roku Ty stanowisz filar stołecznego RNAV spottingu i sporo się od ciebie dowiedzieliśmy oraz ujrzeliśmy
Pozdrawiam i życzę sukcesów
Prawdą jest, że życie czasem goni nas w przeciwnym kierunku niż byśmy sobie tego życzyli, mam jednak nadzieję, że cokolwiek zaważyło na twojej decyzji, niebawem minie i wrócisz, tak jak kilku innych naszych kolegów.
Prawdą też jest, że o ile w zeszłym sezonie prezentowałem chyba największą ilość zdjęć znad Wawy, o tyle w tym roku Ty stanowisz filar stołecznego RNAV spottingu i sporo się od ciebie dowiedzieliśmy oraz ujrzeliśmy
Pozdrawiam i życzę sukcesów
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
- meteo_expert
- Kontakt:
Obyś szybko wrócił i to z wielkim hukiem
Witam
Smutna wiadomość, ale tak w życiu bywa . Blix dziękuję Ci za strzałki, smsy i zdjęcia, które robiłeś . Mam nadzieję, że będziesz odwiedzać forum a z czasem powrócisz do nas . Jeszcze raz dzięki za wszystko. 3m się mocno.
Pozdrawiam
Smutna wiadomość, ale tak w życiu bywa . Blix dziękuję Ci za strzałki, smsy i zdjęcia, które robiłeś . Mam nadzieję, że będziesz odwiedzać forum a z czasem powrócisz do nas . Jeszcze raz dzięki za wszystko. 3m się mocno.
Pozdrawiam
lornetka, notes, obserwacja - wspomnienia to jest to !
Dopiero dzis się dowiedziałem.
Nie znam powodu.
Blix, Twoja obecność jest naprawdę potrzebna, gdy sprawy sie unormują i bedzie mozliwość, wróć do nas. W Warszawie nie ma drugiego takiego człowieka..Naprawdę odbieram to jako duzą stratę
Wiesz gdzie nas szukać.
Ł
Nie znam powodu.
Blix, Twoja obecność jest naprawdę potrzebna, gdy sprawy sie unormują i bedzie mozliwość, wróć do nas. W Warszawie nie ma drugiego takiego człowieka..Naprawdę odbieram to jako duzą stratę
Wiesz gdzie nas szukać.
Ł
Przepraszam że tak późno, ale .....
blix-ieżycie kieruje nasze kroki różnymi scieżkami, czasami musimy podejmować ważne decyzje, które nie są dla nas łatwe. czasami wydaje nam się, że coś tracimy lub musimy z czegoś rezygnować, dobrze że czasami nam się tylko wydaje.
pozdrawiam.
blix-ieżycie kieruje nasze kroki różnymi scieżkami, czasami musimy podejmować ważne decyzje, które nie są dla nas łatwe. czasami wydaje nam się, że coś tracimy lub musimy z czegoś rezygnować, dobrze że czasami nam się tylko wydaje.
pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nikon D50 + Rubinar 1000
Nikon D50 + Rubinar 1000