Oby MARZEC był łaskawy

Witam. Na zachodzie wieje to i ptaszydła się pokazały . Dokumentacyjnie wpadł JADE. Synta nie była wychłodzona więc MTO wróciło do łaski, jednak światło dało po obrazie.
17:14 ALUKA -> BOKSU B744 JADE CARGO JAE7444

Pozdrawiam.
Koleś znany z F1, właściciel teamu Force India oraz UB Group (produkującej piwko o nazwie Kingfisherbacz pisze:Włascicielem jest jakiś Dr. Mallya niestety nic o nim niesłyszałem ale musi być kasiaty skoro ma taki samolocik.No i oczywiscie to co jest "najlepsze"![]()
z tego wszystkiego to to że czemu takie okazy nie chcą latać za dnia?????Czy się boją że im zrobimy jakieś fotki
NO WLAŚNIE SIĘ DO TEGO DOCZYTAŁEM ALE I TAK DZIĘKIknx08 pisze:Koleś znany z F1, właściciel teamu Force India oraz UB Group (produkującej piwko o nazwie Kingfisherbacz pisze:Włascicielem jest jakiś Dr. Mallya niestety nic o nim niesłyszałem ale musi być kasiaty skoro ma taki samolocik.No i oczywiscie to co jest "najlepsze"![]()
z tego wszystkiego to to że czemu takie okazy nie chcą latać za dnia?????Czy się boją że im zrobimy jakieś fotki
), no i linii o tej samej nazwie
Czyli poranne łowy powoli się zaczynają !!!Rasog pisze: Gryni ekstra masz światełko z rana![]()